vineri, 23 martie 2012

Introducere in Gradul 2 Reiki

Reiki II este nivelul unde studentii invata cele trei simboluri (de putere, de distanta si cel mental/emotional). Cu ele vine deprinderea persoanei de a focaliza vindecarea pe problemele mentale si emotionale, precum si vindecarea la distanta a problemelor care nu apar si fizic. Acestea sunt principalele linii ale Nivelului II. Reiki II este urmatorul pas captivant in a folosi Reiki. Este des spus ca, o data cu gradul II de Reiki, vine si o crestere a puterii Reiki. Se fac afirmatii de crestere cu 100% a puterii energiei Reiki si alte afirmatii de genul asta. Realist vorbind, oamenii raspund la Reiki II exact ca la Reiki I si asta depinde de la persoana la persoana. Acordajele de gradul II au fost facute pentru a creste canalul sau abilitatea ta de a manui si a permite energia Reiki sa curga.

Acest nivel poate fi numit Gradul 2 de Reiki, Nivelul II de Reiki sau doar Reiki II. In acest nivel se invata primele trei simboluri Reiki si folosirea lor, iar studentii primesc inca un acordaj. Acest acordaj este o initiere in simbolurile de vindecare Reiki, care permite unei persoane sa foloseasca simbolurile de gradul 2. La Reiki II, participantii invata cum sa foloseasca cele trei simboluri pentru vindecare mentala si sa trimita Reiki la distanta.

Simbolurile nu reprezinta energii separate, ci o metoda specifica de focalizare pe un anumit aspect al energiei Reiki. Simbolurile permit o focalizare usoara. Simbolul Hon Sha Ze Sho Nen este o unealta de focalizare in vindecarea la distanta, iar simbolul mental/emotional este o practica a armoniei. Nu atat directezi cat focalizezi energia pe un aspect, pentu binele destinatarului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu