vineri, 23 martie 2012

Simbolul Puterii

Primul simbol se numeste Simbolul Puterii sau Cho Ku Rei. Acest simbol este denumit, uneori, “comutator al luminii”, pentru ca el ne conecteaza la energie ca un intrerupator pornit. Se crede ca aprinde energia si ne deschide ca niste canale ale energiei Reiki.

Simbolul Cho Ku Rei poate ajuta ca Reiki sa inceapa sa curga si cei mai multi practicanti il folosesc la inceputul sesiunilor prin desenarea lui in palmele lor. Poate ajuta sa invingi tiparele rezistentei negative. Folosindu-l intr-o zona poate reduce durerea. Este, de asemenea, folosit in curatarea spatiilor.

Pentru a curata o camera, deseneaza-l in colturile camerei intentionand sa se curete. Deseneaza-l pe obiectele din jurul tau, intentionand sa se curete si sa lucreze pentru binele tau absolut. Deseneaza-l pe obiecte si trimite Reiki in ele ca sa le imputernicesti cu Reiki.

Cho Ku Rei are tot atat de multe aplicatii cate idei de folosire a lui ai! Poti sa folosesti Cho Ku Rei la inceperea sesiunii de vindecare, ca sa simti conectarea energetica cu sursa Reiki. Poti sa il folosesti ca sa focalizezi puterea la fiecare pozitie a mainilor sau in orice zona cu probleme. Deseneaza-l pe persoana la sfarsitul sesiunii de vindecare pentru a sigila inauntru energiile de vindecare. Se poate folosi ca sa cureti o camera de energii negative. Ca sa faci asta, deseneaza-l in toate colturile camerei cu intentia de a le umple cu lumina. Poate fi folosit si pentru protectie. Pentru protectie, deseneaza-l pe o bucata de hartie si plaseaza-l pe sau sub lucruri pe care le vrei umplute cu Reiki. Deseneaza-l pe mancare si apa inainte sa mananci si sa bei si ele vor fi umplute cu iubirea care este Reiki. Poti, de asemenea, sa il desenezi deasupra capului tau in timpul meditatiilor si sa meditezi cu simbolul. Deseneaza Cho Ku Rei pe capul dusului inainte sa faci un dus si apa se va umple cu Reiki cat te curata! Experimenteaza si distreaza-te!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu