vineri, 23 martie 2012

Simbolul Mental/Emotional

Al doilea simbol se numeste Sei He Ki. Acest simbol este cunoscut ca simbolul mental/emotional, dar si ca simbolul armoniei. Este folosit la vindecarea obiceiurilor mentale si emotionale care nu mai lucreaza pentru tine si vindeca durerile emotionale si mentale. Este folosit si sa aduca la suprafata probleme emotionale ascunse sub probleme fizice. Ajuta la fortificarea si sprijinirea schimbarilor bune din comportament.

Ajuta, de asemenea, la eliberarea conditionarilor negative din experientele din trecut prin schimbarea reactiilor cu raspunsuri. Budistii cred ca ego-ul este o conditionare. Inteleptii Zen stiau ca pentru a fi liber de suferinta, trebuie sa opresti dorintele. Nu trebuie decat sa scoti conditionarile vietii (ego-ul) pentru ca cineva sa fie liber si sa simta armonia si identitatea. Acest simbol este pentru vindecarea si eliberarea acestor sentimente, dorinte si conditionari. Mai este stiut si ca Simbolul Armoniei.

Vindecarea cu Sei He Ki poate fi foarte simpla folosind simbolul in timp ce vindeci folosind obisnuitele pozitii ale mainilor. Poate fi folosit si ca parte a unei meditatii emotionale care sa ajute sa elibereze si sa vindece aceste conditionari si tipare care scot in relief probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu