vineri, 23 martie 2012

Tratamente la Distanta

Aceste metode se folosesc pentru trimiterea la distanta a energiei Reiki. In timp, vei descoperi ca vei folosi simbolul distal mai putin si ca structurile acestor metode vor fi mai putin necesare. Asa trebuie sa fie. Pe masura ce dezvolti o mai mare familiaritate cu energia, vei descoperi in mod natural ca simbolurile, ca orice unealta, pot fi puse deoparte cand nu mai sunt necesare. Totusi, nu trebuie sa te grabesti in a renunta la simboluri. Ai rabdare si lasa conectarea la energie sa se intareasca si sa creasca. Acestea sunt niste metode posibile de a trimite la distanta Reiki. Exista o multitudine de astfel de metode, asa cum sunt multi practicanti. Foloseste una dintre aceste metode sau inventeaza una pentru tine.


1. Metoda Fotografiei - Cea mai simpla tehnica de a trimite Reiki cuiva la distanta este sa folosesti o fotografie a persoanei. Deseneaza cele trei simboluri pe poza si/sau spune numele fiecarui simbol de trei ori cand le desenezi. Intentioneaza ca persoana sa fie plina de Reiki. Apoi pune poza intre palmele tale si trimite Reiki. Poti sa faci si un auto-tratament punand poza sub palmele tale atunci cand te tratezi, intentionand ca acea persoana sa primeasca tratament


2. Metode cu Inlocuitor - Aceste metode folosesc un lucru ca sa reprezinte altul. Oamenii folosesc aceste metode ca sa ajute sa stabileasca un raport energetic cu persoana. Multor oameni le este greu sa creada ca Reiki poate transcende timpul si spatiul si un inlocuitor da mintii lor ceva de care sa se agate ca sa depaseasca limitarile mintii. Orice poate fi folosit ca inlocuitor. Practic, tehnica fotografiei de mai sus este o metoda de inlocuire care foloseste poza ca sa reprezinte persoana.
Baza acestor metode este ca intentionam ca acest obiect sa reprezinte persoana. Daca folosesti o perna, vei intentiona ca partea de sus sa reprezinte capul, cea de mijloc sa fie mijlocul si partea de jos sa fie picioarele. La un ursulet de plus este usor, capul reprezinta capul, etc. In metoda genunchiului, foloseste genunchiul drept si coapsa ca sa reprezinte spatele, genunchiul stang si coapsa ca reprezentare a partii din fata a persoanei. Genunchiul corespunde capului, baza coapsei ar fi picioarele.

Orice metoda ai folosi, incepe prin a desena cele trei simboluri pe obiectul folosit ca reprezentare a persoanei. Apoi trateaza inlocuitorul, intentionand sa tratezi persoana.

3. Metoda Degetului - Metoda Degetului este o alta metoda de reprezentare a persoanei pentru a trimite Reiki la distanta. Este util daca ai o singura mana libera sau esti intr-un loc in care nu vrei sa atragi atentia. Practic, aceasta metoda foloseste un singur deget de la o mana care sa reprezinte persoana sau situatia la care vrei sa trimiti vindecare la distanta. Invaluie cu celelalte degete degetul pe care il alegi ca reprezentare a persoanei. Intentioneaza sa trimiti Reiki la distanta persoanei sau situatiei. Poti sa afirmi asta tare, daca vrei. Cat timp faci Reiki pe degetul tau, faci Reiki pe persoana.


4. Tehnica Vizualizarii - O alta metoda este sa iti imaginezi ca esti langa persoana care va primi vindecarea si fa vindecarea ca si cum ai fi acolo. Trucul este sa fii capabil sa pastrezi imaginea in minte cat faci vindecarea. Cere o abilitate puternica de vizualizare si intentie.


5. Tehnica Beaming - Sunt doua tehnici diferite de beaming. Este beaming la distanta si beaming in persoana catre cineva de langa tine (poti vedea persoana).

Ca sa faci beaming la distanta, deseneaza toate cele trei simboluri in aer. Spune numele persoanei pe care vrei sa o vindeci si orice alt detaliu despre persoana de care ai nevoie ca sa te simti conectat. Intentioneaza ca persoana sa primeasca Reiki cand trimiti. Tine o mana sau amandoua la nivelul pieptului cu palmele spre exterior sau aseaza-ti mainile pe genunchi, cu palmele in sus. Pe urma doar trimite Reiki. Vei simti cum curge prin mainile tale. Pe masura ce trimiti Reiki, ele vor primi vindecare Reiki.

Beaming-ul in persoana este Reiki la distanta, dar facut cand esti langa persoana. Este ceva ce poti face cand vrei sa trimiti Reiki unei persoane pe care o vezi. Este util pentru persoanele care au probleme de atingere sau pentru persoane pentru care atingerea ar fi nepotrivita, fiind victime ale arsurilor sau cu boli infectioase. Ca sa faci beaming, intinde-ti palmele spre persoana si foloseste (sau spune) simbolul de distanta. Poti sa trimiti raze din corp, proiectand din fiecare celula. Poti sa trimiti raze din ochi sau de unde vrei tu.


6. Lista de Persoane - Cu aceasta metoda, faci Reiki pe o intreaga lista de persoane, cu intentia ca fiecare sa primeasca un tratament complet Reiki. Este o tehnica utila cand ai multi oameni care vor Reiki la distanta, dar nu ai timp sa le faci fiecaruia vindecare la distanta. Fa o lista cu cei care vor sa primeasca Reiki la distanta. In lista poti pune numele lor, varsta, localizarea si ce trebuie tratat. O data ce ai lista, imputerniceste hartia cu intentia sa se umple cu energie Reiki fiecare persoana. Vei trimite apoi Reiki pe lista. Pune-ti mainile pe hartie si ori doar trimiti Reiki, ori vizualizezi persoanele primind tratament. In general, e suficient sa faci tratament la distanta pentru 15-20 de minute sau atata timp cat simti, in palme, ca Reiki se trimite.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu